Electromagnetica a participat la GALA ARIR 2022

In data de 17 noiembrie, electromagnetica, in calitate de partener principal si membru fondator arir (asociatia romana pentru relatia cu investitorii), a participat la gala arir 2022, cea de a 4- a editie.

Arir este promotorul conceptului de relatia cu investitorii (investor relations ir) in romania si sustine ca prin respectarea unor standarde de transparenta, guvernanta corporativa si proactivitate in comunicarea cu investitorii membrii nostri vor beneficia de plusvaloare, atrage mai usor finantare, avea reputatie si increderea necesara dezvoltarii continue a afacerilor lor. Arir a fost fondata in 2018 de companii listate, cu potential de listare, administratori de fonduri si profesionisti in ir.

Membrii fondatori sunt bursa de valori bucuresti (bvb), alro, electromagnetica, franklin templeton management suc. Bucuresti, hidroelectrica, nuclearelectrica, teraplast, transelectrica, daniela serban, tony romani, in timp ce electrica, omv petrom, antibiotice, purcari, idea bank, brk financial group, banca transilvania, transgaz, medlife, romcarbon, farmaceutica remedia, autonom, impact developer & contractor, 2performant, one united properties, transport trade services, patria bank, connections consult, brd groupe societe generale, rompetrol si agista s-au alaturat ca membri asociati, innova project consulting, envisia, rtpr, mazars si marsh broker de asigurare reasigurare ca membri afiliati.