STRATEGIA DE SUSTENABILITATE SI DEZVOLTARE DURABILA A ELECTROMAGNETICA SA

Strategia de sustenabilitate si dezvoltare durabila a ELECTROMAGNETICA SA are in vedere faptul ca Romania s-a alaturat liderilor celor 193 state membre ale ONU la Summit-ul privind dezvoltarea din septembrie 2015 adoptand Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, un program de actiune globala în domeniul dezvoltarii cu un caracter universal şi care promoveaza echilibrul intre cele trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile – economic, social şi de mediu.

Pentru prima oara, actiunile vizeaza în egala masura statele dezvoltate şi cele aflate în curs de dezvoltare.

Agenda 2030 cuprinde cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD), reunite informal şi sub denumirea de Obiective Globale. Prin intermediul Obiectivelor Globale, se stabileşte o agenda de acţiune ambiţioasa pentru următorii 15 ani în vederea eradicarii saraciei extreme, combaterii inegalitaţilor şi a injustiţiei şi protejarii planetei până în 2030.

ELECTROMAGNETICA SA vizeaza, prin activitatile derulate – incluzand in acestea tehnologiile utilizate, resursa umana implicata, dar si standardele de calitate si de mediu pe care le respectam -, precum si prin produsele oferite clientilor nostrii, cresterea noastra continua a contributiei noastre la Obietivele de Dezvoltare Durabila si la Principiile UN Global Compact.

In viziunea ELECTROMAGNETICA SA, sustenabilitatea se obtine separat, pentru fiecare dintre cei trei piloni : economic, social si mediu.

Zona sustenabila si de dezvoltare durabila este reprezentata de intersectia dintre cei trei piloni

In viziunea noastra, ce corespunde cu cea europeana si mondiala, sustenabilitate si dezvoltare durabila se poate obtine doar prin intermediul unui mix optim intre cele trei elementeeconomic, social, mediu -, strategia noastra fiind de a mentine echilibrul intre acestea, in sensul ca nu este avantajos pe termen lung sa se dezvolte doar unul dintre cei trei piloni, ci toti, in acceasi masura, pe cat posibil.