Bursa de Valori din Londra (London Stock Exchange – LSE), fiintata in anul 1773, este bursa primară din Marea Britanie și cea mai mare din Europa. Bursa de Valori din Londra oferă investitorilor acces la acțiunile a mii de companii britanice și din alte tari, precum și titluri financiare. Dintre cele mai importante companii romanesti, Fondul Proprietatea, Romgaz si Electrica sunt listate atat pe BVB cat si pe bursa londoneză sub forma certificatelor globale de depozit (GDR).

In scopul cunoasterii, intelegerii si aprofundarii modului in care firmele britanice, cu o bogata cultura si traditie in domeniu, desfasoara si dezvolta relatiile cu investitorii, ARIR a organizat pentru membrii sai la Londra in perioada 25-27.02.2020, prin bunavointa si cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii din Romania, intalniri cu reprezentanti ai The Investor Relationship Society Londra.
Electromagnetica, in calitate de membru fondator ARIR, a fost invitata sa participe la acest eveniment cu doi reprezentanti: d-nii. Daniel Rugina si Mihai Sanda.

Cu acest prilej a avut loc un schimb de experienta si de bune practici, participantilor fiindu-le prezentate procedurile de abordare a investitorilor, punandu-se un accent deosebit pe faptul ca pe langa informatiile financiare acestora trebuie sa le fie prezentate si informatiile non-financiare, guvernanta corporativa, de mediu si sociala. De asemenea, au fost avute in vedere studiile de perceptie care constituie o modalitate utila de a cunoaste pararea investitorilor despre propria companie si a modalitatilor/propunerilor de imbunatatire a activitatii. Cu acest prilej au fost vizitate simbolurile pietei de capital precum London Stock Exchange si Nasdaq.